Alppitorvet soimaan – Deltabit nappasi Raditec Medicalin kumppanikseen

Olemme sopineet myyntiyhteistyöstä sveitsiläisen Raditec Medical -yhtiön kanssa. Raditec Medical vastaa Deltabitin sädehoitoyksiköissä käytettävien tuotteiden myynnistä Itävallassa ja Sveitsissä ja laittaa osaamisensa peliin, jotta syövän hoidon turvallisuus nousee taas pykälää korkeammaksi.

Raditec Medical on todellinen erikoisosaaja uusien ideoiden ja tuotteiden tuomisesta alppimaiden markkinoille. He edustavat jo ennestään monia alan innovatiivisimpia yrityksiä. Sormenjäljellä toimiva Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä tarjoaa täysin uuden tavan varmistaa sädehoitopotilaan henkilöllisyys ja soveltuu siksi mainiosti tähän joukkoon.

Uskomme että Raditec Medicalin erinomaisten kontaktien avulla sana markkinoiden tarkimmasta potilastunnistuksesta kiirii nopeasti sairaaloiden korviin niin Itävallassa kuin Sveitsissäkin. Turvallisuus ja kätevyys ovat olleet kova sana kaikissa maissa, missä olemme aloittaneet myynnin. Eiköhän sama tapahdu Itävallassa ja Sveitsissäkin.

Raditec Medical edustaa myös biometristä Deltabit Check-In itseilmoittautumisjärjestelmää. Deltabit Check-In -järjestelmää käyttäessä stressi pienenee niin potilailla kuin henkilökunnallakin. Ilmoittautuminen tapaamiseen käy sormen kosketuksella ja henkilöstö tietää missä potilaat milloinkin ovat. Lisäksi tieto kulkee ilmoittautumispäätteiden ja infotaulujen kautta potilaille silmänräpäyksessä.

Raditec Medical paljastaa Deltabitin tuotteet ensimmäistä kertaa Itävallan ja Sveitsin sairaaloiden väelle Itävallan sairaalafyysikoiden järjestön ÖGMP vuosikonferenssissa 9.-11.6.2016 Feldkirchin kauniissa alppimaisemissa. Odotamme vähintään kiinnostunutta vastaanottoa. Jos oikein hyvin käy niin ehkä jopa innostunutta.

Lue lisää:
Deltabit Check-In vuoronumerojärjestelmä
Deltabit Medi potilastunnistusjärjestelmä