Deltabit esittelee päivitetyn Deltabit Medin ESTRO 35 -konferenssissa

Deltabit Medi on maailman suosituin biometrinen syövän sädehoidon potilastunnistusjärjestelmä. Tuomme nyt markkinoille uuden parannetun version, joka lisää hoidon turvallisuutta ja helpottaa järjestelmän käyttöä entisestään. Ensiesittely tapahtuu ESTRO 35 -konferenssissa Torinossa 29.4-3.5.2016.

Olemme keskittyneet päivityksessä kolmeen asiaan: potilaan yksityisyyden parantamiseen, sairaalan toiminnan tehokkuuden lisäämiseen sekä uusiin ominaisuuksiin, jotka parantavat paikallista toimivuutta ympäri maailmaa.

Sormenjälkeä käytettäessä potilaiden henkilötietoja ei tarvitse erikseen kysellä ääneen hoidon yhteydessä, joten yksityisyys säilyy. Nyt olemme parantaneet henkilötietojen hallintaa entisestään. Tietojen näkymistä näytöllä pystyy nyt hallitsemaan yhä tarkemmin sekä sormenjälkiä tallennettaessa että henkilöä tunnistettaessa.

Koska myyntimme laajenee voimakkaasti, olemme myös keskittyneet parantamaan tuotteen sopivuutta paikallisille markkinoille. Deltabit Mediä voi pian käyttää jo 10 kielellä ja esimerkiksi potilastietokenttiä laajennetaan paikallisten tarpeiden mukaan. Näin Deltabit Medi istuu käyttöön luontevasti jokaisessa maassa.

Vaikka ominaisuudet lisääntyvät, olemme silti pitäneet toiminnallisuuden yksinkertaisena. Deltabit Medi on saanut asiakkailta kiitosta erinomaisesta käytettävyydestä. Pidämme riman korkealla, kun teemme uudistuksia ja pyrimme kehittämään käytettävyyttä jatkuvasti. Uusi versio sisältää paljon pieniä parannuksia, jotka yhdessä tekevät kokemuksesta entistäkin paremman. Yksinkertaisuus on eleganttia!

Lue lisää:
Deltabit Check-In vuoronumerojärjestelmä 
Deltabit Medi potilastunnistusjärjestelmä