Deltabit.fi uudistui – ja syitä oli muitakin kuin tekemisen ilo!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Deltabitiin! Edellisestä webbisivu-uudistuksestamme on reilut kolme vuotta aikaa. Sen jälkeen on tapahtunut paljon pieniä asioita, jotka yhdessä ovat muuttaneet Deltabitin perinpohjaisesti. Siksi päätimme myllätä webbisivumme edustamaan paremmin nykyistä Deltabitiä.

Laitettiin sitten koko firma peliin

Kun uudistimme sivumme viimeksi, olimme juuri tehneet valtavan muutoksen toiminnassamme ja päättäneet keskittyä pelkästään sormenjälkitunnistustuotteisiin. Muutuimme palvelujen tarjoajasta puhtaaksi tuoteyritykseksi. Keskityimme yritysten kulunvalvontaan ja työajanseurantaan sekä kotiovien avaamiseen sormenjäljellä. Näiden lisäksi päätimme tavoitella kansainvälistä myyntiä Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmällemme.

Sinä keväänä olimme innostuneita ja jännittyneitä, olihan kyseessä koko Deltabitin 20-vuotisen historian suurin muutos. Laitoimme koko firman yhden kortin varaan. Ja laitoimme samalla myös itsemme peliin, sillä tiesimme, että muutos vaatii todella paljon työtä.

Päätös tarkoitti, että luovuimme 70 prosentista myyntiämme ja panostimme rajusti uusien tuotteiden kehittämiseen. Fiilikset olivat todella startupmaiset.

Alussa kylmä hiki meinasi nousta otsalle. Mutta emme kyseenalaistaneet päätöstä, vaan puskimme eteenpäin. Elimme muutaman kuukauden epävarmuudessa, ennen kuin kauppoja alkoi tulla. Juhlimme ensimmäisiä kauppoja kakkukahveilla, fiilikset olivat joka kerta yhtä hienot.

Uusien tuotteiden valmistuessa alkoi helpottaa

Kun saimme uudet hienot tuotteet ulos, myynti moninkertaistui saman tien. Samalla tuli todistettua, että tuotefirman paras markkinointikanava ovat hyvät tuotteet.

Olemme olleet suorastaan pöllämystyneitä kiinnostuksesta, kiitos kaikille yli tuhannelle asiakkaallemme. Onneksi olemme pystyneet pitämään sekä olemassa olevat että uudet asiakkaat tyytyväisinä. Laadukkaat tuotteet ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille prioriteetti numero yksi.

Ja eikun uutta tuotetta putkeen

Myynnin käynnistyttyä pystyimme panostamaan uusiin tuoteryhmiin. Laitoimme lisää paukkuja potilastunnistustuotteisiimme. Potilastunnistuksen tueksi kehitimme Kuopion yliopistollisen sairaalan kanssa yhteistyössä itseilmoittautumis- ja vuoronumerojärjestelmän, jolle annoimme nimeksi Deltabit Check-In.

Projekti meni todella hienosti ja käyttäjät ovat olleet poikkeuksellisen tyytyväisiä. Käykää vaikka kysymässä Kuopion sädehoito-osaston väeltä!

Sitten hiki päässä maailmalle

Kun olimme saaneet koneen Suomessa kunnolla käyntiin, aloimme laajentaa potilastunnistustuotteidemme myyntiä. Olemme rakentaneet kolmessa vuodessa myyntikanavat 21 maahan ympäri maapalloa. Se on vaatinut runsasta reissaamista ja paljon aikaeron takia valvottuja öitä. Ja messujärjestäjien kanssa säätämistä useammalla mantereella.

Kaiken tämän lopputuloksena on se, että Deltabit on nyt hyvin erilainen yritys kuin edellisen sivuston tekoaikaan. Olemme kansainvälisempi ja meillä on asiakkaita ympäri Suomen.

Yritysasiakkaiden lisäksi meillä on nykyisin vahva jalansija terveydenhuollon tuotteissa. Kunnianhimomme on säilynyt korkeana. Uskomme yhä vahvemmin, että voimme olla maailman parhaita siinä, mitä teemme.

Viimeisenä kikkana sivut uusiksi

Internet-ajan yrityksenä useimmat tutustuvat meihin webbisivujemme kautta. Siksi laitoimme sivumme kuvastavan paremmin sitä, keitä tällä hetkellä olemme ja mitä teemme.

Jatka selailua ja tutustu uuteen Deltabitiin! Me laitamme kahvit porisemaan ja kakun pöytään taas kerran.

 

PS. Maailmanensi-ilta – Deltabitin uutiskirje

Eikä tässä kaikki. Olemme päättäneet pistää pystyyn myös uutiskirjeen. Koitamme tarjota kiinnostavia artikkeleita asioista, jotka helpottavat elämääsi. Meillä on paljon ideoita ja koitamme saada niitä ulos aina, kun koemme, että laatu on riittävän hyvä.

Laita alle sähköpostiosoitteesi, niin liityt tilaajien joukkoon. Hyvällä tuurilla saatat olla jopa ensimmäinen!