Deltabit purjehtii Iso-Britanniaan, Oncology Imaging Systems auttaa

Deltabitin jakelijauutiset jatkuvat: biometriselle sädehoidon potilastunnistusjärjestelmälle Deltabit Medille löytyi Iso-Britanniasta erinomainen, syövän hoitoon keskittynyt jakelija Oncology Imaging Systems.

Iso-Britannia on meille merkittävä päänavaus. Deltabit Medi on herättänyt paljon kiinnostusta ja monet sädehoitosairaalat ovatkin jo halunneet tavata nähdäkseen järjestelmän ja tutustuakseen sen tuomaan turvallisuuteen ja helppouteen.

Iso-Britannia on yksi Euroopan suurimmista sädehoidon markkinoista. Maan väestö on ikääntymässä, joten sädehoidon tarve ja sädehoitokoneiden lukumäärä ovat kasvussa. Myös vanhoja koneita uusitaan ja modernisoidaan hoidon laadun parantamiseksi. Tavoitteena on tarjota laadukasta ja ihmisläheistä hoitoa.

Potilaan tunnistaminen sormenjäljen avulla parantaa hoidon laatua ja tehokkuutta monella tavalla. Inhimilliset virheet potilastunnistuksesta poistuvat, kun sädehoitokoneen voi käynnistää vain onnistuneen potilastunnistuksen tapahduttua. Näin potilas saa aina oikean, hänelle suunnitellun hoidon.

Myös potilaan kokema laatu paranee Deltabit Medin käyttöönoton yhteydessä: hoitohenkilöstö voi keskittyä potilaan kohtaamiseen sen sijaan, että joutuisi käyttämään aikaa potilaan tunnistamiseen ja tietojen etsimiseen. Potilaan ei tarvitse myöskään muistaa tai kuljettaa mukanaan mitään tunnistukseen liittyviä numerosarjoja tai viivakoodeja – sormenjälki riittää.

Lue lisää potilastunnistuksesta:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä