Deltabit suuntaa sormensa Etelä-Koreaan

Deltabit suuntaa sormensa Etelä-Koreaan

Jatkamme sädehoidon potilastunnistuksen myyntiponnisteluja, tällä kertaa vuorossa on taas Aasia. Olemme sopineet HL Medical Co., Ltd -yrityksen kanssa Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmän ja Deltabit Check-In -ilmoittautumisjärjestelmän myynnistä Etelä-Koreassa.

Etelä-Korea on nopeasti kasvava ja edistyksellinen sädehoitomarkkina. Sädehoitoa antavia sairaaloita on jo lähes sata ja uusia on tulossa lisää. Kilpailu sairaaloiden välillä on kovaa ja uusimmat sädehoitotekniikat löytävät tiensä nopeasti markkinoille.

Sairaaloissa toiminta on erittäin tehokasta ja päivittäinen käyttöaste on suuri. Potilaita hoidetaan aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan ja sädehoitokonetta kohti hoidettavien potilaiden määrä erittäin korkea. Suuresta potilasmäärästä johtuen potilasturvallisuus on korostetun tärkeässä asemassa. Mutta turvallisuus pitää hoitaa ilman, että toiminta hidastuu tai muuttuu vaikeammaksi henkilökunnalle tai potilaille.

Deltabitin terveydenhuoltoon suunnitellut tuotteet täyttävät nämä tarpeet erinomaisesti. Sormenjäljen avulla henkilöllisyyden varmistaminen käy käden käänteessä ja hoitoon ilmoittautuminen onnistuu ilman mitään mukana kannettavaa. Toiminta on automatisoitu mahdollisimman pitkälle.

Etelä-Korea on luultavasti vaativin markkinoistamme toiminnan tehokkuuden ja varmuuden suhteen. Onneksi olemme kehittäneet Deltabit Mediä vuodesta 2004 ja menossa on jo kolmas sukupolvi, joten toimintavarmuus ja käytön helppous ovat huippuluokkaa. Siksi asiakkaidemme henkilöstö ja potilaat nauttivat tuotteidemme käytöstä. Uskon, että saamme peukut ylös myös Koreassa.

Lue lisää:
Deltabit Check-In -vuoronumerojärjestelmä 
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä