Deltabitin sädehoitotuotteet nyt yhteensopivia Elektan MOSAIQ® -onkologiatietojärjestelmän kanssa

Terveydenhuollon tuotteidemme järjestelmäyhteensopivuus laajenee merkittävästi. Deltabit Medi ja Deltabit Check-In ovat nyt yhteensopivia Elektan MOSAIQ® -syövän hoidon tietojärjestelmän kanssa.

Deltabit on kumppani Elektan kolmansien osapuolien yhteensopivuusohjelmassa. Kolmansien osapuolien yhteensopivuusohjelman mukaisten Deltabitin testien mukaan Deltabit Medi ja Deltabit Check-In ovat yhteensopivia Elekta MOSAIQ -onkologiatietojärjestelmän kanssa.

Elekta on maailman johtavia onkologiatietojärjestelmien toimittajia. MOSAIQ-yhteensopivuuden ansiosta tuotteidemme markkinapotentiaali laajenee merkittävästi: tavoiteltavan markkinan koko lähes kaksinkertaistuu. Ensimmäinen järjestelmä, jossa Deltabit Medi ja Deltabit Check-In toimivat yhdessä Elektan MOSAIQin kanssa on ollut käytössä Kuopion yliopistollisessa sairaalassa keväästä 2015 saakka.

Deltabitin tuotteet tarjoavat tarkkaa henkilöllisyyden varmistamista, jota muut järjestelmät voivat käyttää hyödykseen poistaakseen virheitä ja lisätäkseen tehokkuutta. Syövän sädehoidossa Deltabit Medi varmistaa, että oikea potilas saa oikean hoidon. Deltabit Medi tunnistaa potilaan henkilöllisyyden ennen jokaista hoitokertaa. Automatisoitu toiminnallisuus vaatii ohjelmallisen kytkennän hoitokonetta hallitsevan onkologiatietojärjestelmän kanssa.

Asiakkaat ovat olleet hyvin kiinnostuneita lisäämään sädehoidon turvallisuutta entisestään. Odotamme useiden sairaaloiden Euroopassa ja Aasiassa ottavan Deltabit Medin käyttöön Elektan MOSAIQin kanssa vielä tämän vuoden aikana.

Tulossa on kiireinen syksy!

Lue lisää:
Deltabit Check-In -vuoronumerojärjestelmä
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä