Enemmän on nyt paljon enemmän – 5000 sormenjälkeä 2000 hinnalla

Deltabit Dooris sormenjälkilukijan yritysversioon voi tallentaa 5000 sormenjälkeä

Suomen suosituin ovia avaava sormenjälkilukija uudistuu. Yrityksissä käytettävään Deltabit Dooriksen uusimpaan versioon voi tallentaa 5000 sormenjälkeä entisen 2000 jäljen sijaan. Toiminta pysyy edelleen salamannopeana ja tunnistus tapahtuu sekunnin murto-osissa.

Onko 5000 sormenjälkeä paljon vai vähän? Se tarkoittaa esimerkiksi, että kaikki keskimääräisen jääkiekon liigaottelun katsojat voisivat tallentaa sormenjälkensä Deltabit Doorikseen – ja tilaakin jäisi vielä. Tai jokainen Finnairin tai Nesteen työntekijä voisi kulkea samasta ovesta sormenjäljellään.

Keskityimme uudistuksessa sisäisiin parannuksiin ja säilytimme ulkoasun entisellään. Näin yhteensopivuus edelliseen versioon säilyy ja niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat voivat käyttää kaikkia Deltabit Dooriksen versioita samassa järjestelmässä.

Vuonna 2016 Deltabitin kulunvalvonnan myynti suorastaan räjähti käsiin. Sormenjälkitunnistuksen helppous kiinnostaa laajasti eri tyyppisiä yrityksiä. Vuoden 2016 aikana toimitimme Deltabit Doorista kaiken kokoisiin kohteisiin alkaen yhdestä ovesta yli 200 oven järjestelmään kautta Suomen Uudeltamaalta Lappiin.

Sormenjäljellä toimiva kulunvalvonta helpottaa kulkua kaiken tyyppisissä yrityksissä. Se on käytössä toimistoissa energiayhtiöistä arkkitehtitoimistoihin ja elintarviketeollisuudessa alkutuotannosta jalostukseen. Sormenjälkitunnistus on vallannut alaa myös valmistavassa teollisuudessa esimerkiksi metalli-, puu- ja muoviteollisuudessa. Myös kunnat Helsingistä Taivalkoskelle käyttävät Deltabit Doorista ja Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontajärjestelmää.

Vahva kasvutrendi näyttäisi jatkuvan ja odotamme vuodesta 2017 entistäkin parempaa. Helppous ja luotettavuus kiinnostavat.

Lue lisää kulunvalvonnasta:
Deltabit Dooris ja Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontajärjestelmä