Hymyt eivät hyydy – Deltabit laajentaa myyntiä Thaimaahan

Thaimaan lähes 70 miljoonaa asukasta saavat mahdollisuuden entistäkin turvallisempaan syövän hoitoon. Deltabit ja thaimaalainen Business Alignment Co. aloittavat Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmän ja Deltabit Check-In vuoronumerojärjestelmän myyntiyhteistyön Thaimaassa.

Business Alignment Co. keskittyy korkealuokkaisimpien syövän hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tarkoitettujen tuotteiden myyntiin ja niihin liittyvien palveluiden tuottamiseen. He ovat siis juuri sopiva kumppani meille.

Elintapojen muuttuessa länsimaiseen suuntaan ja väestön keski-iän kasvaessa syöpätapausten määrä Thaimaassa on ollut voimakkaassa kasvussa. Siksi sädehoidon saatavuutta lisätään koko ajan ja hoitomäärät kasvavat. Lisäksi korkeatasoisen syövän hoidon, mukavien ihmisten ja miellyttävän ilmaston ansiosta myös terveysturismi on kasvussa. Deltabit Medin avulla turvallisuus ja laatu nousevat entistäkin korkeammalle tasolle ja ovat maailmanluokkaa.

Sädehoitolaitteet ovat kovassa käytössä ja henkilöstöltä vaaditaan paljon. Siksi kaikki uudet tavat, jolla toimintaan saadaan tehokkuutta turvallisuuden kärsimättä, ovat tervetulleita. Deltabit Medin avulla potilaiden henkilöllisyys vahvistetaan sormenjäljellä ennen jokaista hoitokertaa ja tarkistetaan, että se on sama kuin sädehoito-ohjelmassa. Näin sekä henkilöstön että potilaiden käyttämä aika vähenee. Ja ennen kaikkea huolet pienenevät.

Lähdemmekin tästä nyt kohti Thaimaata kauppoja ja asennuksia tekemään. Katsotaan, koska maltamme palata!

Lue lisää:
Deltabit Check-In vuoronumerojärjestelmä
Deltabit Medi potilastunnistusjärjestelmä