Minne seuraavaksi, Deltabit? Studiojoukkue vastaa: Kanada!

Deltabit ottaa seuraavaksi suunnan kohti Pohjois-Amerikkaa. Sädehoidon potilastunnistusjärjestelmän Deltabit Medin jakelijana Kanadassa aloittaa Medron Medical Systems.

Medron Medical Systemsin johtaja ja perustaja Ron Wallacella on yli 30 vuotta kokemusta terveydenhuollon hallinnosta ja sädehoidon turvallisuudesta. Medron Medical Systemsin perusajatus on yksinkertainen: potilas on tärkein. Deltabit Medi sopii tähän ajatukseen erinomaisesti, koska se on varma tapa parantaa sädehoidon potilastunnistusta. Samalla se antaa hoitohenkilöstölle mahdollisuuden keskittyä potilaaseen.

Olemme tyytyväisiä uuteen aluevaltaukseen. Jokainen uusi maa on meille tärkeä, mutta erityisesti meitä tietysti kiinnostaa jalansijan saaminen Pohjois-Amerikasta.

Deltabit Medin avulla potilaan tunnistus tapahtuu virheettömästi. Deltabit Medi ja sädehoitokone on kytketty yhteen. Sädehoitokoneen käynnistyminen edellyttää viestiä onnistuneesta potilaan tunnistuksesta Deltabit Mediltä. Sormenjäljen avulla tunnistukseen liittyvät inhimilliset virheet sädehoidossa saadaan minimoitua helposti. Parhaiten luotettavuus näkyy siinä, että Deltabitin tuotteilla on tehty jo yli miljoona potilaan tunnistusta ilman virheitä.

Katso lisätietoja potilastunnistuksesta täältä:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä