Ruotsi + Norja + Tanska + Islanti = 21 maata!

Deltabit laajentaa taas! RT-IDea Scandinavia ottaa vastuulleen sädehoitotuotteidemme myynnin Skandinavian alueella. Tämän myötä Deltabitin sädehoitotuotteita myydään jo 21 maassa.

RT-IDea on ollut kumppanimme Alankomaissa ja Belgiassa jo usean vuoden ajan. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja siksi päätimme yhteistuumin laajentaa myyntiämme heidän kanssaan myös Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Islantiin. RT-IDean asiantuntemus syövän sädehoidosta on erittäin korkealla tasolla. Heidän avullaan asiakkaat saavat juuri heille sopivan järjestelmän.

Skandinavia on merkittävä markkina-alue sädehoidossa. Hoidon saatavuus suhteessa asukaslukuun on maailmanlaajuisesti hyvällä tasolla. Sädehoitoa antavia hiukkaskiihdyttimiä on alueella yhteensä satoja ja niiden määrä kasvaa edelleen. Uudet teknologiat antavat mahdollisuuden nopeampaan hoitoon, mutta samalla hoidon turvallisuus nousee yhä tarkeämmäksi. Deltabitin tarjoama varma potilaan tunnistus vähentää riskejä ja helpottaa sekä potilaiden että henkilökunnan elämää.

Asiakkaitakin Skandinaviasta jo löytyy. Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä on ollut käytössä Centralsjukhuset Karlstadissa Ruotsissa jo kymmenen vuoden ajan. Sairaala otti aiemmin tänä vuonna käyttöön järjestelmän uusimman version. Sen myötä niin nopeus kuin tunnistustarkkuuskin paranivat edelleen. Sormenjälkitunnistus on luotettava tapa tunnistaa henkilö. Niin Karlstadissa kuin muuallakin järjestelmä on poistanut virheellisestä potilaan tunnistuksesta johtuvat väärät hoidot kokonaan.

Matkamme jatkuu ja tähtäimessämme on jo maa numero 22. Eurooppa on jo niin hyvin katettu, että seuraavaksi vaihtanemme mannerta. Siitä lisää myöhemmin.