Viemme Saksaan virheetöntä tunnistusta: Deltabit Medille uusi jakelija

Uutisia Saksasta: baijerilainen Additec on uusi Deltabit Medi -jakelijamme. Yritys on kerännyt osaamista sädehoidon ja radiologisen diagnostiikan alalta jo 30 vuoden ajan ja tarjoaa saksalaisille sairaaloille monipuolisen ja laadukkaan valikoiman alan tuotteita.

Jo tällä viikolla pääsemme Additecin kanssa tositoimiin. Esittäydymme saksalaisille sädehoidon ammattilaisille lääketieteellisen fysiikan DGMP-yhdistyksen vuosikonferenssissa 9.-12.9.2015 Marburgissa.

Saksa on Euroopan suurin sädehoitomarkkina ja panostaa vahvasti hoidon turvallisuuteen. Maassa on totuttu korkealaatuiseen toimintaympäristöön. Uskomme, että Deltabit Medin tarjoama mahdollisuus parantaa potilasturvallisuutta ja hoitoprosessin sujuvuutta sormenjälkitunnistuksen avulla herättääkin suurta kiinnostusta.

Deltabit Medi on maailman ainoa sormenjälkeen perustuva sädehoidon potilastunnistusjärjestelmä. Sen avulla voidaan varmistaa, että potilas saa juuri hänelle suunnitellun hoidon. Sädehoitokone voi käynnistyä ainoastaan, kun oikea potilas on tunnistettu. Deltabit Medi lisää potilasturvallisuutta ja vapauttaa samalla hoitohenkilökunnan kohtaamaan potilaan. Varsinainen 2-in-1 –ratkaisu siis!

Lue lisää potilastunnistuksesta:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä