Suomalainen sormenjälkitunnistus ottaa askelen down under

Olemme löytäneet uusimman jakelijamme mahdollisimman kaukaa: Australiasta. Perinteikäs perheyritys NL-Tec hoitaa sormenjälkitunnistukseen perustuvan sädehoidon potilastunnistusjärjestelmämme Deltabit Medin myynnin ja teknisen tuen Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus meditech-alan myynnistä.

NL-Tec on ensimmäinen jakelijamme eteläisellä pallonpuoliskolla, joten tämä on meille iso askel! Otimme ensimmäiset yhteydet Australiaan jo lähes kymmenen vuotta sitten. Nyt aika oli viimeinkin kypsä pitkän loikan ottamiseen. Samalla aiomme valloittaa myös Uuden Seelannin NL-Tecin avulla.

Australia on edelläkävijä syövän sädehoidon alalla, joten odotukset Deltabit Medille ovat korkealla. Nykyisellään puolet kaikista alueella diagnosoiduista syöpätapauksista pystytään parantamaan ja sädehoidolla on siinä suuri osuus.

Uskomme vahvasti, että Deltabit Medin virheetön potilastunnistus kiinnostaa myös pallon toisella puolella. Kun tunnistus hoituu varmasti ja kätevästi Deltabit Medin avulla, hoitohenkilökunta voi keskittyä potilaan kohtaamiseen. Deltabit Medin myötä sekä potilasturvallisuus että potilaan kokemus hoitotilanteesta paranevat. Se on todellista laatua.

Potilaan kokemukseen vaikuttavat pieniltäkin tuntuvat asiat: kun potilas tunnistetaan sormenjäljen perusteella, hänen ei tarvitse muistella tunnuslukuja tai viivakoodien olinpaikkoja, saati kulkea viivakooditägi ranteessaan. Vaikutus hoitokokemukseen Australiassa on erityisen suuri vanhoilla potilailla, alkuperäisasukkailla ja henkilöillä, joiden äidinkieli ei ole englanti.

Koska sädehoitokonetta ei voi käynnistää ilman oikeaa tunnistusta, on täysin varmaa, että jokainen potilas saa juuri hänelle suunnitellun hoidon. Sekä potilas että sairaala ovat tyytyväisiä.

Lue lisää:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä