¡Ay, caramba! Deltabit Medi ratsastaa Espanjaan

Deltabit levittää toimintaa etelään. Madridilainen Bioterra on ottanut Deltabit Medin tuotevalikoimaansa. Tarkoituksena on vakuuttaa Espanjan sairaalat Deltabit Medin tarjoamasta lisätehokkuudesta ja turvallisuudesta sädehoidossa.

2002 perustetun Bioterran juuret ovat sädehoidon laadunvarmistuksessa. Deltabit Medi varmistaa, että potilas saa juuri oikean hoidon, joten se sopii hyvin Bioterran tuotevalikoimaan. Bioterran asiakkaina ovat kaikki sädehoitoa tarjoavat sairaalat Espanjassa.

Espanjassa käydään parhaillaan keskustelua uusimpien sädehoidon tarjoamien mahdollisuuksien käyttöönotosta, joten markkinat elävät juuri kiinnostavaa vaihetta. Toiminnan tehokkuuden varmistaminen on korkealla tärkeysjärjestyksessä Espanjassa. Samalla hoidossa pyritään mahdollisimman korkeaan laatuun. Deltabit Medi on vastaus näihin molempiin tarpeisiin.

Deltabit Medin avulla potilastunnistus hoituu tehokkaasti, ja samalla prosessin laatu paranee. Sädehoitokone ei käynnisty, jos tunnistautuva potilas ei ole se, jonka hoito-ohjelma laitteeseen on ohjelmoitu. Kun potilas tunnistetaan sormenjäljen perusteella, väärän hoidon mahdollisuus poistuu kokonaan. Aika säästyy ja henkilökunta voi keskittyä tärkeimpään, eli potilaaseen.

Lue lisää potilastunnistuksesta:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä