Itään vai länteen? Otetaan molemmat – me menemme Turkkiin!

Sormenjäljellä toimivan potilastunnistusjärjestelmän Deltabit Medin Välimeren alueen jakelijaverkostomme täydentyy turkkilaisella Oncotech Medical Systemsillä. Turkin myötä myyntiverkostomme on vuoden sisällä laajentunut jo 13 maahan.

2014 perustettu Oncotech Medical Systems on yrityksenä nuori, mutta perustajilla on alalta vuosien kokemus. He ovat kartoittaneet sädehoitoalan tuotteet perinpohjaisesti ja poimineet mielestään parhaat omaan tuotevalikoimaansa. Olemme iloisia, että kuulumme tähän joukkoon – Deltabit Medin laatu ja turvallisuus on taas kerran tunnistettu.

Väestö Turkissa kasvaa ja ikääntyy, ja terveydenhoidon tarve lisääntyy. Turkin satavuotisjuhliin vuonna 2023 huipentuvan terveydenhoitoreformin ansiosta Turkissa on panostettu mm. yksityisen sektorin osuuden kasvattamiseen terveydenhoidosta. Sädehoitoklinikoiden ja sädehoitokoneiden määrä Turkissa kasvaa jatkuvasti, joten markkina on meille kiinnostava.

Deltabit Medi on turvallinen ja miellyttävä tapa hoitaa sädehoitoa saavan potilaan tunnistaminen. Deltabit Medi tunnistaa potilaan sormenjäljen avulla, ja antaa sädehoitokoneelle siitä tiedon. Sädehoitokone voidaan käynnistää vasta onnistuneen tunnistuksen jälkeen. Tällöin potilas saa varmasti juuri hänelle suunnitellun hoidon, aivan kuten pitää.

Lue lisää potilastunnistuksesta.